Play Video

Povestea Noastră

Am crescut într-o simbioză cu agricultura, am cultivat aproape tot ce are rădăcină, legume, cereale, pomi fructiferi.Am învățat câte ceva din toate.A venit deschiderea noastră europeană.Am călătorit, am ridicat ochii din pământ și ni i-am ridicat într-o zi într-o cultură de lavandă.Era departe, era cald, iar dogoarea soarelui îi făcea mirosul și mai puternic. A fost dragoste la prima vedere.Am mai plecat și-am mai venit de multe ori de–atunci .Ne-am îngrijit în continuare solele noastre de porumb, de orz, de meri şi pruni şi într-o zi ne-am amintit de o limbă de pământ lăsată ultima la fiecare arat, discuit şi treierat.Şi acolo am plănuit să încercăm altceva.Să plantăm cultura de lavandă pe care am văzut-o atunci în Provence și ne-a rămas neştearsă în memorie.

 
 

Consultanță

Sfatul potrivit pentru un start reușit

Butași lavandă

Culturi frumoase cu plante sănătoase.

lavandă la ghiveci

Parfumul sublim ajunge pe balconul sau în grădina dv

utilaje agricole

Cositori și sprijin la plantare

Cum începe o cultură de lavandă

O parcelă de pământ curată de buruieni, arată bine în adâncime și mărunțită.La scurtă vreme, manual sau cu mașină de plantat, cu puțin efort, apar rândurile de lavandă.

Amenajări cu lavandă

Când perioadele optime pentru plantare a butașilor cu rădăcina nudă au trecut, continuă activitatea cu amenajările exterioare, peisagistica cu plante la ghiveci

Acest site folosește cookies pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru